En Uygun ve İndirimli Krediler


Allah kimseyi faizli kredi alıp da aldığı paranın çok daha fazlasını bankalara ödemek zorunda bırakmasın. Gelin görün ki günümüzde kredi oranları düştüğü ve vadeleri de uzadığı için herkes bir şekilde kredi çekmek zorunda kalıyor. Böyle olunca da özellikle konut sektöründe satışlar düşmüyor. Satışlar düşmediği için de ev fiyatları ucuzlamıyor. Belki daha az kredi çekilse ve bu sayede konut satışı azalırsa fiyatlar da düşebilir. Bu konunun detayını ekonomi uzmanlarına bırakalım ve size aldığınız krediyi en az geri ödeme ile nasıl kapatırsınız onun yöntemini söyleyelim.

Bankalar kredi verirken sizlerin başına bir şey gelmesi ihtimaline karşılık hayat sigortası yapmanızı zorunlu tutuyor. Bankanın buradaki amaca (Allah korusun) müşterinin hayatını kaybetmesi durumunda kredi olarak verdiği parayı geri alabilmek. Ancak hayat sigortanızı bankanız yerine farklı bir yerden de yaptırarak daha az ücret ödeyebilirsiniz.

Aegon Emeklilik ve Hayat size avantajlı hayat sigortası fırsatları sunarak aynı hizmeti %30 indirimle almanızı sağlıyor. Bunun için kredinizi bankanızdan alıp hayat sigortanızı Aegon'dan almanız yeterli. Ayrıntılı bilgi almak ve ne kadar tasarruf edeceğinizi öğrenmek için formu doldurun, Aegon yetkilileri sizi arayarak bilgi versin.

https://www.aegondirekt.com.tr/kredi-hayat-sigortasi-teklifi/sayfalar/indirimli-kredi
En Uygun ve İndirimli Krediler En Uygun ve İndirimli Krediler Reviewed by admin on Eylül 07, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.