Colins Jean Fest Hediyeler Dağıtıyor


Bir çoğunuz kalitesi ve fiyatı nedeniyle kot pantolon ihtiyacını Colin's mağazalarından karşıladı. Şimdiye kadar sadece pantolon ya da diğer kıyafetleri alarak çıkmış olabilirsiniz ama şimdi yapacağınız alışveriş size ekstra hediyeler kazandıracak.

Colin's internet sitesi üzerinden alışveriş yapanlar arasında çekiliş ile belirlenecek 100 kişi 4'lü hediye paketinin sahibi olacak. Hediye paketi içeriği ise şöyle; 1 adet jean pantolon, 1 adet Fuji Mini 9 fotoğraf makinesi, 1 adet JBL Flip 4 bluetooth hoparlör, 3 aylık Spotify premium üyeliği. Ayrıca kampanyaya katılan herkese Colin's jean alışverişlerde geçerli %20 indirim kuponu da hediye.
Kampanyaya katılmak için en az 25TL'lik Colin's jean alışverişi yapmanız gerekiyor. Yapacağız her 25TL'lik alışveriş size bir çekiliş hakkı kazandıracak. 5 Ekim 2017 tarihinde yapılacak olan çekilişin sonuçları 11 Ekim'de ilan edilecek. Sonuçlar her zaman olduğu gibi forumumuzdan da yayınlanacak.

Asil talihlilerin 26 Ekim 2017 tarihine kadar, yedek talihlilerin de 10 Kasım 2017 tarihine kadar başvurması gerektiğini hatırlattıktan sonra kampanyaya katılmak üzere sizi aşağıdaki linke davet ediyoruz.

http://www.colins.com.tr
Colins Jean Fest Hediyeler Dağıtıyor Colins Jean Fest Hediyeler Dağıtıyor Reviewed by admin on Eylül 15, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.