Chippin Yükleyen Herkese 20TL Hediye

Chippin Yükleyen Herkese 20TL Hediye
Daha önce size iPhone 8 çekilişi haberini duyurduğumuz Chippin 2018'i süper bir kampanya ile açtı. Chippin'e üye olan herkese 20TL armağan edilecek olan bu kampanyada çekiliş yok kura yok.
Koç grubu tarafından geliştirilen ve onlarca markada yapacağınız alışverişlerde size Chippin puan kazandıran uygulama, daha fazla kişiye ulaşabilmek için üye olan herkese 20TL hediye kampanyası başlattı.
IOS ve android telefonlara yüklenebilen uygulama sizin alışveriş alışkanlıklarınızı tamamen değiştirecek. Artık harcarken kazanabilmeyi hedefleyecek ve büyük ihtimalle tercihlerinizi bol bol Chippin puan kazanabileceğiniz markalardan yana kullanacak, sonraki alışverişlerinizi bedavaya getirebileceksiniz. Kampanya döneminde üye olanlar ise hiçbir alışveriş yapmadan 20TL kazanma ayrıcalığından yararlanacak.
Eğer Chippin'lerinizi alışverişlerde kullanmak istemezseniz biriktirdikten sonra nakit olarak da alabilirsiniz. Hatta isterseniz chippin'lerinizi kendiniz kullanabileceğiniz gibi sevdikleriniz ile de paylaşabilirsiniz.

Eger hala Chippin uygulamasini indirmediysen, asagidaki QR kodlarini telefonuna okutarak ya da cep telefonundan linke tiklayarak uygulamayi kolayca indirebilirsin.

iPhone / iPad:
http://ow.ly/MgBa30gbrGN
Chippin ios indir
             Android:
https://goo.gl/GAKcoU
Chippin android indir 

Chippin Yükleyen Herkese 20TL Hediye Chippin Yükleyen Herkese 20TL Hediye Reviewed by admin on Ocak 16, 2018 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.