Ev Kazandıran Kampanya

Ev Kazandıran Kampanya

Günümüzde emlak fiyatları aldı başını gidiyor. "Bu fiyata kim alıyor yahu bu evleri?" diye düşünürken bir de bakıyoruz ki insanlar başlarını sokacak bir eve sahip olabilmek için 20 yıllık kredi çekmiş. Sonrasında 20 yıl boyunca borç ödemeleri gerekiyor. Bugün size öyle bir kampanya duyuracağız ki belki de hayatınızın 20 yılını kurtaracak.

Kadınlar Bilir sitesine üye olanlar arasında yapılacak çekiliş ile 1 kişi 2+1 daire sahibi olacak. Hem de İstanbul'da!

Kampanyaya katılmak için tek yapmanız gereken şey Kadınlar Bilir sitesine üye olduktan sonra tanıtımları izlemek ve çekiliş formunu doldurmak. 5 Nisan'a kadar katılabileceğiniz kampanya sonunda çekilişle 1 kişiye İstanbul Esenyurt'ta piyasa değeri 320.000TL olan 2+1 ev hediye edilecektir.

Kadınlar Bilir sitesinin avantajları bununla da sınırlı değil. Procter &Gamble markası tarafından hazırlanan sitede İpana, Ariel, Orkid, Head & Shoulders, Panthene, Oral-B, Fairy gibi birçok marka ile ilgili indirimler ve promosyon ürünler sizleri bekliyor. Site içerisinde bulunan Denedim Biliyorum bölümünde size özel gönderilecek olan promosyon ürünleri deneyerek yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.
https://www.kadinlarbilir.com/
Ev Kazandıran Kampanya Ev Kazandıran Kampanya Reviewed by admin on Mart 01, 2018 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.