Turkcell İnternet Paketini İkiye Katla

Turkcell İnternet Paketini İkiye Katla
Geçtiğimiz hafta açıklanan enflasyon ile mücadele kampanyası kapsamında Turkcell firması, kullanıcılarının internetini ücretsiz olarak ikiye katlayabilecekleri bir kampanya başlattı. Turkcell hat sahipleri Bip uygulamasını yükleyip "Enflasyonla Mücadele Kampanyası" kanalına giriş yapabilir ve mevcut internet paketlerini ücretsiz olarak iki katına çıkarabilir.

Kampanyadan yararlanmak için Turkcell'in son zamanlarda daha çok reklamını yapmaya başladığı, whatsapp'a alternatif olarak kullanılabilecek olan Bip uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Uygulamayı indirdikten sonra "Enflasyonla Mücadele Kampanyası" kanalına gittiğinizde mevcut internet paketinizi 30 gün süreyle iki katına çıkarabileceksiniz. 30 gün sonra bu işlemi yeniden yaparak tekrar aynı kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Kampanyadan yıl sonuna kadar yararlanabilirsiniz. Son olarak hatırlatmak isteriz ki, kampanyadan yararlanabilmek için hattınızın 4.5G uyumlu olması gerekiyor.

Ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/enflasyonla-mucadele-kampanyasi

Hazır yeri gelmişken Bip uygulaması ile ilgili bir kampanyayı daha hatırlatalım. Sizlere daha önce duyurduğumuz Hadi uygulaması için joker hakkı elde etmek isterseniz. Bip uygulaması içerisindeki Hadi kanalından her hafta 1 adet joker kodu alabilirsiniz. Hadi uygulamasının detaylarını aşağıda bulabilirsiniz;
http://www.hergunkampanya.com/2018/03/hadi-live-para-odullu-bilgi-yarsmas.html

Turkcell İnternet Paketini İkiye Katla Turkcell İnternet Paketini İkiye Katla Reviewed by admin on Ekim 15, 2018 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.