Akıllı Bileklik Çekilişi

Akıllı Bileklik Çekilişi
Pandemi nedeniyle evde kalmak bizi korona salgınından koruyor. Peki evde kaldığımız şu günlerde spor yapmaya dikkat ediyor muyuz? Kendinize yeni yılda daha fazla hareket ve spor yapma sözü vermiş miydiniz? Aslına bakarsanız spor yapmak çok da zor değil, yapacağınız tempolu bir yürüyüş bile vücudunuza çok iyi gelecek. Günlük ortalama kaç adım attığınızı biliyor musunuz? Bilmiyorsanız hemen hesaplayın, çünkü günlük attığınız adım sayısı size akıllı bileklik kazandırabilir.

Akıllı saat ile günlük adım sayınızı öğrenebilir, egzersiz programınızı oluşturabilirsiniz.

HDI Sigorta Spor sayfasında düzenlenen çekiliş ile akıllı bileklik kazanma şansı sizi bekliyor. Kampanyaya katılmak için yapmanız gerekenler;
  • @hdisigortaspor Instagram hesabını takip edin
  • Günlük ortalama kaç adım attığınızı aşağıdaki gönderinin altına yorum olarak yazın
  • Aşağıdaki gönderinin altına bir arkadaşınızı etiketleyin

Kampanyaya 28 Ocak tarihine kadar katılabilirsiniz. Kazananlar 29 Ocak'ta açıklanacaktır.

Evde pek adım atamamaktan ve hareketsizlikten şikayet ediyorsanız. Hatta evde can sıkıntısından kendinizi abur cubur yemeye veriyseniz ve bu yüzden de kilo aldıysanız. Youtube üzerindeki egzersiz videolarını takip etmenizi öneririz. Bu videolar sayesinde evinizde spor aletlerine bile ihtiyaç duymadan sağlıklı bir spor porgramını takip edebilir ve fit bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Akıllı Bileklik Çekilişi Akıllı Bileklik Çekilişi Reviewed by admin on Ocak 11, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.