İstegelsin 30TL İndirim + 20TL Puan

Hayatımızı kolaylaştıran çok süper market İstegelsin, kampanyaları ile de bütçemize destek veriyor. Bugün size duyuracağımız iki kampanyayı birleştirerek tam 50TL'lik avantaj sağlayabilirsiniz.

Meyve sebzeden şarküteriye, kahvaltılık ürünlerden temizlik ürünlerine, bebek ürünlerinden evcil hayvan ürünlerine kadar binlerce ürünü market fiyatına kapınıza kadar getiren online süpermarket İstegelsin World kart sahiplerine özel 20TL worldpuan hediye ediyor. 

Ayrıca Hopi uygulaması kullanıyorsanız 200TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 30TL indirim kuponu sizi bekliyor. Bu iki kampanyayı birleştirmek isterseniz. 210TL'lik sipariş oluşturduktan sonra kupon kodu alanına Hopi uygulamasından aldığınız kodu yazarak anında 30TL indirimden yararlanabilir, üstüne de 20TL world puan kazanabilirsiniz.

Alışverişinizi 15 Ocak tarihine kadar yapamyı düşünüyorsanız ve Yapı Kredi World kartınız varsa World Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya kayıt yaptıktan sonra 200TL ve üzeri alışverişlerinizde 20TL indirim ve 20TL World puan fırsatı sizi bekliyor.


İstegelsin'de bahsetmek istediğimiz iki güzel özellik daha var;
Bunlardan bir tanesi alışveriş sırasında bez çanta seçeneğini seçtikten sonra ürünleri boşaltıp çantayı iade ederek hem poşet parası ödemek zorunda kalmayacak hem de doğanın korunmasına destek olmuş olacaksınız.
Bir diğer güzel özellik de, evinizde biriktirdiğiniz atık pilleri size siparişinizi getiren İstegelsin görevlisine teslim ederek doğanın korunmasına destek olabilirsiniz. İstegelsin ve Duracell işbirliği ile atık pilleriniz toplanarak doğaya zarar vermesinin önüne geçiliyor.

İşte tüm bu özellikler İstegelsin'i çoooooook süper market yapıyor.
İstegelsin 30TL İndirim + 20TL Puan İstegelsin 30TL İndirim + 20TL Puan Reviewed by admin on Ocak 03, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.