Tarafını Seç Mini Cooper Kazan

Marketlerde dolaşırken çikolata reyonuna girdiğinizde seçim yapmakta zorlananlardan mısınız? Gönül isterdi ki tüm çikolata ve gofretleri alışveriş sepetine doldurup fütursuzca mideye indirelim. Ancak bunu yapmak hem kilo kontrolü hem de bütçe kontrolü açısından biraz zararlı olabilir. 

Kilo konusunu garanti edemeyiz ancak bütçe kısmı için güzel bir kampanyamız var. Eti Karam Gurme veya Eti Ahenk Gurme paketlerinden çıkan şifreler belki de size Mini Cooper kazandıracak. Kampanyaya katılmak için Eti Karam Gurme Çikolatalı Gofret 50gr veya Eti Ahenk Gurme Çikolatalı Gofret 50gr ürününden herhangi birini alarak içerisinden çıkan şifreyi aşağıdaki linkteki katılım formune girmeniz gerekiyor. Kampanya dönemi sonunda yapılacak çekiliş ile bitter gofret sevenler arasından seçilecek 1 kişiye ve sütlü gofret sevenler arasından seçilecek olan 1 kişiye Mini Cooper 5 Kapı Classic 2020 Model Otomobil hediye edilecek. Eğer iki gofret arasında seçim yapamadıysanız ikisinden de alarak şansınızı arttırabilirsiniz.

https://sutlumubittermi.com/

Kampanyaya 31 Mart 2021 tarihine kadar katılabilirsiniz. Çekiliş 15 Nisan tarihinde yapılacak ve sonuçları her zaman olduğu gibi forumumuzda yayınlanacaktır.

Ödül kazanmanız durumunda arabayı alabilmeniz için ürün paketini ibraz etmeniz gerektiğini de hatırlatmak isteriz.



Tarafını Seç Mini Cooper Kazan Tarafını Seç Mini Cooper Kazan Reviewed by admin on Ocak 05, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.