Getir Yemek iPhone Çekilişi

Açılışının 2. yılında 81 ilde hizmet vermeye başlayan Getir Yemek Instagram üzerinden düzenlediği kampanya ile iPhone 12 hediye ediyor.

Online yemek siparişi sektörüne girerek bu alandaki en büyük oyunculardan biri olan, pandemi döneminde restoranlardan komisyon almayarak zor günlerde restoran sahiplerine destek olan Getir Yemek, şimdi de 2 kişiye iPhone 12 128 gb hediye ediyor.

Kampanyaya katılmak için Instagram üzerinden @getiryemek hesabını takip etmeniz, aşağıdaki gönderinin altında yorum olarak en sevdiğiniz yemeğin adını vermeden anlatmanız, ve son olarak da yoruma 3 arkadaşınızı etiketlemeniz yeterli.


Kampanyaya 15 Şubat 2021 saat 23:59'a kadar katılabilirsiniz. iPhone kazanan yarışmacılar 23 Şubat'ta açıklanacaktır.

Daha önceleri sadece Getir uygulaması üzerinden Getir Yemek siparişi verilebiliyordu. Tam da 2. yaşını kutlarken, Getir Yemek bir yeniliği daha devreye aldı. Artık GetirYemek.com internet sitesi üzerinden de yemek siparişi verebilirsiniz. 
Ayrıca Getir Yemek üzerinde bir gün değil her gün %50'ye varan indirimler var. Canınız ne çekerse Getir Yemek'te kolayca ve indirimli olarak sipariş edebilirsiniz.
Getir Yemek iPhone Çekilişi Getir Yemek iPhone Çekilişi Reviewed by admin on Şubat 06, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.