Petal Search ile Keşfet ve Kazan!


Huawei marka bir tablet veye telefonunuz varsa, veya belirli Android tabanlı cihazlardan birini kullanıyorsanız, Huawei marka telefon veya akıllı saat kazanma şansı sizi bekliyor.

Tüm Huawei marka cihazlarda ve Android cihazların bir çoğunda kullanılabilen Petal Search, düzenlediği kampanya ile hediyeler dağıtıyor.

17 Şubat'ta başlayan ve 5 Mart'a kadar devam edecek olan kampanya sonunda 1 kişiye Huawei P40 akıllı telefon, 4 kişiye Huawei Watch GT2 akıllı saat hediye edilecektir.

Kampanyaya katılmak için Petal Search arama alanına "Arkeolog Bilge" yazarak yarışmaya başlayabilirsiniz. Sonrasında karşınıza çıkacak olan bilmeceleri çözerek hazineye ulaşın, en beğenilen yorumu yazın, hediye kazanın.

Yarışmaya katılmak için, oyunun son aşamasında ekran görüntüsü alarak, üzerine ad soyad bilgilerinizi yazmanız gerektiğini unutmayın.

Gelen yorumlar jüri tarafından değerlendirilecek ve en beğenilen yorumun sahibi Huawei marka cep telefonu, sonraki en beğenilen 4 yorumun sahibi de Huawei marka akıllı telefonun sahibi olacak.


Bir Huawei ürünü olan Petal Search piyasaya çok iddialı girdi ve arama alışkanlıklarını değiştirmeyi hedefliyor. Petal Search yarışması sayesinde de hem yeni nesil arama motorunu daha iyi tanımış olacak hem de hediye kazanma şansı yakalayacaksınız.
Petal Search ile Keşfet ve Kazan! Petal Search ile Keşfet ve Kazan! Reviewed by admin on Şubat 22, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.