Şanslı Çark Kazandırıyor

Şanslı Çark Kazandırıyor
Küçüklüğümüzde cipslerin içinden tasolar çıkardı. Biz de bu tasoları biriktirir taso koleksiyonu yapardık. O günlerden kalma tasoların videolarını izlemek isterseni Pakemon Taso Koleksiyonu veya Pokemon TV Taso Koleksiyonu videolarını izleyerek nostajli yapabilir. 

Günümüzde ise cips paketlerinden telefon bile çıkabiliyor. Biraz önceki cümleyi okuduğunuzda "Cipsin yağı telefona bulaşır" diye düşündüyseniz kampanya dünyasına yeni adım atıyorsunuz demektir, ama eğer "bu kampanya ile market ve kredi kartı kampanyalarını nasıl birleştirebilirim" diye düşünüyorsanız da artık kampanya konusunda en üst seviyeye gelmişsiniz demektir.

Patos, Cipso, Chips Master, ve Çerezos ürünlerinin Süper, Süper Plus ve Parti Boy paketlerinden çıkan şifreler size hediyeler kazandırıyor. Paketlerdeki şifreyi girerek şanslı çarkı çevirdiğinizde Samsung T290 tablet kazanma şansı elde edebilirsiniz. Şanslı çarkta kazanabileceğiniz diğer hediyeler ise şunlar; Hepsiburada Hediye çeki; Fizy müzik uygulaması; Razer Gold Oyun Para; Turkcell aboneleri Günlük 100 MB, Günlük 250 MB, Günlük 1 GB, Aylık 4 GB mobil data paketi veya Günlük 30 dk konuşma paketi; Türk Telekom aboneleri Günlük 100 MB, Günlük 250 MB, Haftalık 500 MB, Haftalık 1 GB, Aylık 4 GB mobil data paketi veya Günlük 30 dk konuşma paketi; Vodafone aboneleri Günlük 100 MB, 8 saatlik 250 MB, 8 saatlik 500 MB, 8 saatlik 1 GB, 8 saatlik 2 GB, Aylık4 GB mobil data paketi veya Günlük 30 dk konuşma paketi

https://www.sanslicark.com/

Bu kampanyayı Market Kampanyaları ile birleştirerek çifte kazanç sağlayabilirsiniz.
Şanslı Çark Kazandırıyor Şanslı Çark Kazandırıyor Reviewed by admin on Şubat 03, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.