Ayakkabı Dünyası Instagram Kampanyası

Ayakkabı Dünyası Instagram Kampanyası
Rahat bir ayakkabı hayat kalitemizi arttırır. Spor yapmanın önemini hepimiz biliriz ama ayağımızda rahat bir ayakkabı yoksa kısa bir yürüyüş bile bize zor gelebilir. Rahat ve sağlıklı bir ayakkabı aynı zamanda sağlıklı bir hayat için ilk adımdır.

Dünya kadar ayakkabıyı müşterilerinin beğenisine sunan Ayakkabı Dünyası, Instagram üzerinden düzenlediği kampanya ile hediyeler dağıtıyor. Hummel HMLYork sneaker kazanma şansı Ayakkabı Dünyası Instagram sayfasında sizi bekliyor.

@ayakkabidunyasi Instagram hesabını takip edip yarışma gönderisinin altına 2 arkadaşını etiketleyen 2 kişiye Hummel HMLYork sneaker ayakkabı hediye.

Kampanyaya katılmak için yapmanız gerekenler;
  • @ayakkabidunyasi Instagram hesabını takip edin
  • Aşağıdaki linkteki gönderinin altına 2 arkadaşınızı etiketleyin

Kampanyaya 9 Mart tarihine kadar katılabilirsiniz. Kampanya sonunda yapılacak çekiliş ile 2 kişi hediye kazanacak. Kazanalar 10 Mart tarihinde Ayakkabı Dünyası Instagram hesabında story olarak yayınlanacak ve yarışma gönderisinin altında yorum açıklanacaktır.

Tüm takipçilerimize bol şans dileriz.
Ayakkabı Dünyası Instagram Kampanyası Ayakkabı Dünyası Instagram Kampanyası Reviewed by admin on Mart 08, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.