LG Nano Cell Televizyon Çekilişi

LG Nano Cell Televizyon Çekilişi

Bilgisayar ve telefonların yaygınlaşması nedeniyle eski nesil televizyonlara ilgi azalmaya başlamıştı. Bunu gören televizyon üreticileri yeni teknoloji televizyonlar geliştirdi. Artık akıllı televizyonlar sayesinde gerçekçi görüntüleri dev boyutlarda izleyebiliyoruz. Hem de yeni nesil televizyonlar neredeyse bir tablo kadar yer kaplıyor. Enerji tasarrufu teknolojisi sayesinde de daha geniş ekranı daha az elektrik tüketerek kullanabiliyorsunuz.

Günümüzün en yeni nesil teknolojilerinden birine sahip modellerinden biri olan LG Nano Cell kazanma şansı sizi bekliyor. Dünya çapında bir çok inovasyon ödülünün sahibi bu televizyonu kazanmak için soruları doğru cevaplamanız ve biraz da hayal gücünüzü kullanmanız gerekiyor.

55 inç LG Nanocell televizyon kazanacak şanslı kişi olmak için aşağıdaki linkteki katılım formunu doldurmanız gerekiyor. Sorular içerisinde bulunan "Neden LG Nanocell Televizyon Senin Olmalı" sorusuna en orijinal cevabı veren katılımcı Nanocell TV'nin sahibi olacak.


Kampanyaya 15 Mart'a kadar katılabilirsiniz. Verilen cevaplar jüri tarafından değerlendirilecek ve kazanan kişi 15 Nisan'da jüri oylaması sonucunda açıklanacaktır. En iyi cevabı vermek için acele etmeyin, önünüzde biraz vakit var, iyi düşünüp cevabınızı yazın, kazanan siz olun ;)


LG Nano Cell Televizyon Çekilişi LG Nano Cell Televizyon Çekilişi Reviewed by admin on Mart 03, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.