Sinangil ile Hediye Zamanı

Sinangil ile Hediye Zamanı
Millet olarak hamur işlerine biraz düşkün olduğumuz doğrudur. Gelin görün ki bizim kadar güzel hamur işi yapan başka bir millet olsa, eminiz ki onlar da hamur işlerine düşkün olurdu. Kaliteli unlar ile yapılmış börekleri, pastaları, baklavaları yemeyi kim sevmez ki. Mesele bizim düşkünlüğümüz değil, yemeklerin güzellikleri. Belki de bu yüzden doğru düzgün diyet yapmaya bile başlayamıyoruz. 

Hamur işleri Ramazan ayında ayrı bir güzel oluyor. İftar sofrasına koyacağınız güzel bir börek, ya da iftardan sonra yenilecek güzel bir tatlı, ramazan ayının klasikleri arasında gösterilebilir. Börekleri ve tatlıları yaparken elinizin ayarı önemli olduğu gibi kullandığınız malzemenin kalitesi de çok önemli. Yılların markası olan Sinangil unları ile mutfağa girdiyseniz, bir adım öndesiniz demektir.

Sinangil Un, Instagram sayfası üzerinden düzenlediği kampanya ile hediyeler dağıtıyor. Kampanyaya katılmak için yapmanız gerekenler;
  • @sinangilun Instagram hesabını takip edin
  • Aşağıdaki linkteki kampanya gönderisini beğenin
  • Gönderinin altına yorum olarak bir arkadaşınızı etiketleyin ve bir emoji bırakın

Kampanya sonunda yapılacak olan çekiliş ile tam 10 kişi Sinangil ürünlerinden oluşan hediye paketinin sahibi olacak. Kampanyaya 3 Nisan tarihine kadar katılabilirsiniz.
Sinangil ile Hediye Zamanı Sinangil ile Hediye Zamanı Reviewed by admin on Mart 31, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.