Turkcell Bizce Hediyeler Dağıtıyor

Turkcell Bizce Hediyeler Dağıtıyor

 Kadınların ekonomiye katılması ve kendi istedikleri eğitimle kolayca alabilmeleri için tasarlanmış olan Turkcell Bizce uygulaması, bugüne kadar bir çok kadının yüzünü güldürdü. Bugüne kadar yüzleri güldüren Bizce, şimdi de gülen yüzlere hediyeler dağıtıyor. Bizce uygulaması üzerinde bulunan "Sen yeter ki gülümse" kampanyası kapsamında gülümseyen fotoğrafını çekip gönderen 15 kişi hediyeler kazanacak.

Akıllı telefonlara ücretsiz olarak indirilebilen, Turkcell kullanıcılarının videoları izlerken internet paketinden bile düşmeyen Bizce uygulamasına her gün gülümseyerek çekiliş hakkı kazanabilirsiniz. 

Kampanya döneminde gülümseyen fotoğrafınızı Bizce uygulaması ile çekip gönderin, Bizce'nin akıllı teknolojisi gülümsemenizi algılasın, çekiliş hakkı kazanın. Kampanya sonunda 5 adet Xiaomi robot süpürge, 5 adet Apple iPhone 12, 5 adet Saç şekillendirici ödüllerinden birini kazanma şansı kazanın.

Bizce uygulamasını Apple Store veya Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca uygulama içerisinde bulunan Bizim Pazar bölümünde kadınlar tarafından satılan el emeği ürünlere göz atabilir ve satın alabilirsiniz. Uygulama içerisindeki bir çok eğitim videosu sayesinde aklınıza gelen soruların cevaplarını bulabilirsiniz.
Turkcell Bizce Hediyeler Dağıtıyor Turkcell Bizce Hediyeler Dağıtıyor Reviewed by admin on Mart 15, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.