Migros Çokokrem ve Blendax Çekilişleri

Migros Çokokrem ve Blendax Çekilişleri
Yeni pandemi tedbirleri kapsamında marketler artık 18:00'de kapanacak. Özellikle saat 17:00'ye kadar çalışmanız gerekiyorsa market alışverişi için pek vaktiniz kalmıyor. Aslına bakarsanız vaktiniz olsa bile market alışverişi için kalabalık ortamlara girmeyip internetten sipariş vermek hem daha pratik hem daha avantajlı. Bugün sizler için Migros Sanal Market'ten sipariş verirken yararlanabileceğiniz çekiliş ve kampanyaları derledik.

  • Migros Çokokrem Çekilişi :  Migros mağazalarından ve Migros Sanal Market'ten 17 Mayıs'a kadar money kartınızla yapacağınız her 20TL'lik Çokokrem alışverişinize bir çekiliş hakkı kazanacaksınız. Kampanya sonunda yapılacak olan çekiliş ile 5 kişiye Iphone 11 pro 64 GB,  20 kişiye Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2IN1 Essentıal Kablosuz Süpürge, 20 kişiye Arzum AR3059 Harman çay makinesi, 20 kişiye Philips Daily Collection HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi hediye edilecek.

  • Migros Blendax Çekilişi : Migros mağazalarından ve Migros Sanal Market'ten 28 Nisan'a kadar yapacağınız her 30TL'lik Blendax alışverişinize anında 3 Money puanın yanı sıra, çekiliş hakkı kaanacaksınız. Kampanya sonunda yapılacak olan çekiliş ile 3 kişiye Dyson V11 Extra Kablosuz Elektrikli Süpürge, 3 kişiye Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, 3 kişiye Dyson Pure Cool Hava Temizleme Fanı, 3 kişiye Dyson Supersonic Saç Kurutma Makinesi hediye edilecek.

  • Migros Gördüğüne İnan kampanyaları kapsamında 75TL ve üzeri alıverişlerde indirimli ürünler sizleri bekliyor.

  • 23 Nisan çocuk bayramına özel binlerce üründe %50'ye varan indirimler.

Migros Çokokrem ve Blendax Çekilişleri Migros Çokokrem ve Blendax Çekilişleri Reviewed by admin on Nisan 16, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.