Yedigün'den kazı kazan yarışması


En önce, birçok ödül ve sürpriz hediye kazanacağın, çok eğlenerek zaman geçireceğin www.yedigundeyim.com sitesine üye oluyorsun ve anında “O Benim Dünyam” şarkısını polymelody veya truetone olarak cep telefonuna indirmeye hak kazanıyorsun.1
Siteye üye olduktan sonra internette farklı sitelerde gezinirken rastladığın Yedigün Kazı Kazan banner’ları altındaki YEDİGÜN’ü oluşturan harfleri buldukça banner’a tıklayıp siteye yönlendirilicek ve bulduğun harfleri hesabına ekleyeceksin. Biriktirdiğin harflerle 1 kere Yedigün yazdığın anda, TURKCELL’den 5 hediye mesaj kazanma hakkı. (hediye seçeneğinin yanındaki ödül kodunu 0 532 752 30 30’a kısa mesaj2 olarak gönderdiğinde bedava 5 mesaj kazanacaksın.)
İstersen 1 kere Yedigün yazdığında verilen hediye seçeneklerinden birini yüklemek yerine Yedigün yazısını hesabında tutabilir ve 2 kere daha Yedigün yazarak, 3 Yedigün yazana verilen hediyelerden birini seçebilirsin.Hediye seçeneklerin:1- TURKCELL’den tam 20 hediye kontör ya da 5dk. (ödül kodunu 0 532 752 30 30’a kısa mesaj3 gönderiyorsun, hediyen otomatik olarak cep telefonuna yükleniyor). 2 - Sana sunulacak şarkı seçeneklerinden istediğin bir tanesini polymelody ya da truetone olarak indirebileceksin. (En beğendiğin şarkının yanındaki ödül kodunu 0 532 752 30 30’a kısa mesaj olarak gönder, gelen linke tık’la, hediye şarkın hazır) .
Bitmedi, Yedigün banner’larına tık’layıp altındaki Yedigün şişesini bulduğunda ise aşağıdaki 3 süper hediyeden birini4 kazanacaksın: Hediye seçeneklerin:
iPod nano
Teknosa’dan 100 YTL’lik Hediye Çeki
1 yıl boyunca yetecek kadar Yedigün
Yedigün'den kazı kazan yarışması Yedigün'den kazı kazan yarışması Reviewed by admin on Nisan 01, 2007 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.