Mono ile Kazanmaya Başla

MonoPuan ile Kazanmaya Başla
Cep telefonunuza gelen izinsiz mesajlardan sıkıldınız değil mi? Bir çoğu hiç ilgimiz olmadığı halde bize geliyor, bildirimleri de sitediğimiz zaman kapatamıyoruz. Aslına bakarsanız bu olay yasalar ile düzenlenen izinli pazarlama kanununa aykırı. Ama izinli pazarlamaya uygun olan bir sistem var, hem de siz bildirim aldıkça size puan kazandırıyor. Bu muhteşem icadın adı: Mono

Mono uygulaması sayesinde hangi markadan bildirim almak istediğinize siz karar vereceksiniz. Hem de alacağınız bildirimler size MonoPuan kazandırıyor. Kazandığınız MonoPuanlar 10TL'ye ulaştığında nakit olarak çekebilir ya da daha öncesinden Barty gibi bir çok anlaşmalı sitenin puanına ya da indirim çekine dönüştürebilirsiniz.

Mono uygulamasında verileriniz firmalar ile paylaşılmıyor. Firmalar bildirim isteklerini Mono'ya iletiyor, Mono da bildirimi almak isteyen kullanıcılarına bu bildirimi ulaştırıyor. Bu sayede siz istemediğiniz zaman uygulama üzerinden ilgili firmaya ait bildirimi kapatabiliyorsunuz. 

Mono uygulamasını iPhone modelleri için App store üzerinden, Android cihazlar için Google play üzerinden veya Huawei cihazlar için AppGallery üzerinden indirebilirsiniz.

Uygulamayı yükleyip kayıt olduktan sonra referans kodu kısmına 02LFM yazın, sürprizlere hazır olun ;)

Uygulamayı kolayca yüklemek için cep telefonunuzdan aşağıdaki linkte tıklayabilirsiniz;
Mono ile Kazanmaya Başla Mono ile Kazanmaya Başla Reviewed by admin on Nisan 26, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.