Turkcell'den tonla kazan

TonlaKazan Nedir?

TonlaKazan, Turkcell abonelerine arandıkça kontör/dakika kazandıran bir sistemdir. TonlaKazan Üyeleri kendilerini arayanlara reklam dinlettikçe, kampanya limitleri çerçevesinde çeşitli şekillerde ödüllendirilirler.

Sistem Nasıl İşler, Ben Nasıl Kazanırım?

Öncelikle www.tonlakazan.com ya da wap.tonlakazan.com sitelerinden TonlaKazan servisine üye olman gerekir, üye olmanla birlikte 5 Kontör / 75 saniye TonlaKazan hediye kontör bakiyene yüklenir. TonlaKazan’a kayıt olduktan sonra wap.tonlakazan.com veya www.tonlakazan.com sitesine gelip listelenmiş tonlardan birini seçmeniz gerekir. Tonu seçip telefonunuza atadıktan sonra, görüşme yaptıkça kazanacaksınız.

Seni arayanlar, sen telefonu açmadan önce bir markanın reklam müziğini dinleyecek*. Telefonu açıp görüşmeye başladığın an kampanya limitlerine göre en az 0,5 kontör/7,5saniye kazanmış olacaksın.

Gördüğün gibi, TonlaKazan sisteminde kazanmak için aslında yapman gereken pek bir şey yok gibi. Tek fark artık arandıkça kazanacaksın, daha çok aran daha çok kazan.

Bir reklam tonunu kesintisiz olarak 1 hafta dinletebilirsin. Aynı veya farkılı bir tonu tekrar dinletmek için siteye gelip tekrar ton seçmen gerekir.

*Görüşmen sen cevap verdiğin an başlar. Seni arayanlar tanıtımın tamamını dinlemek zorunda bırakılmaz. Yalnızca sen arama çağrısına cevap verene kadar geçen süre boyunca o tanıtım dinletilir, sen cevap verince de hemen kesilerek görüşme başlatılır.


www.tonlakazan.com
Turkcell'den tonla kazan Turkcell'den tonla kazan Reviewed by admin on Aralık 27, 2009 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.