LH A380’e isim verin ve MİLyoner olun

Sonunda: Lufthansa’nın yeni uçağı, A380, Haziran itibariyle Frankfurt’tan uçuşlarına başlayacaktır. İşte uçmanın yeni boyutu – ve ödül kazanmak için inanılmaz bir fırsat!

Şimdiye dek, Lufthansa A380’i geliştirmek için kararlı bir rol oynadı, ancak önümüzdeki haftalarda sizin de uçuşun geleceğini şekillendirmede payınız olacak. Yeni Lufthansa uçağına özgün bir isim önermeniz için sizi lufthansa.com/A380 üzerinden bir isim yarışmasına davet ediyoruz.

Lufthansa’nın önceki uçağı, Boeing 747’nin ‘’jumbo jet’’ olarak adlandırılması güzel bir örnek teşkil etmişti. Siz de bir isimle katılın, ve ün sahibi olun – aynı zamanda da MİLyoner olma şansını yakalayın! Eğer öneriniz dünya çapında ilk 50 içinde yer alırsa ve Lufthansa jürisi tarafından da seçilirse, 1.000.000 Miles & More ödül mili kazanabilirsiniz! Bu da dünya çapında iki kez Lufthansa – First Class* uçmanıza yeter.

Dünyanın en büyük uçağının yolcuları Lufthansa’nın sunduğu en iyi servisin tadına varabilecekler. 8 koltuklu yeni First Class kompartmanın etkileyici boyutları, üst kattaki 98 koltuklu Business Class kompartmanı ve 420 koltuklu Economy Class kompartmanı yolculara öncekinden daha fazla rahatlık sunacak. Dünya çapında birçok Havalimanı A380 için hazırlanmakta ve yolculara iki ayrı seviyeden biniş imkanı sağlamak için son hazırlıklarını da tamamlamaktadırlar. Lufthansa, 15 uçağı ile, Avrupa’nın en geniş A380 filosuna sahip olacaktır.

lufthansa.com/A380 websitesi’nin sunduğu tek imkan bir milyon mil kazanma fırsatı değil. Daha henüz uçuşlar başlamadan ziyaretçilere A380 ile ilgili her türlü bilgiye ulaşma imkanı sunmaktadır. Buradan etkileyici gerçekleri öğrenebilir, Lufthansa A380’in ilk parçalarından tamamlanışına kadar, fotoğraflar ve video’lar eşliğinde ilginç raporları okuyabilirsiniz. Eğlenceli oyunlar ve duvar kağıdı da ilginizi çekebilir

LH A380’e isim verin ve MİLyoner olun LH A380’e isim verin ve MİLyoner olun Reviewed by admin on Mart 05, 2010 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.