DESK 'ten 4500 TL ödüllü reklam filmi yarışması

Yarisma Konusu: Reklam Filmi

Reklam Filmi Icerigi: Desk Yurtdisi Egitim Reklam Filmi

Reklam Filmi Hangi Yurtdisi Egitim Programlarini Tanitabilir:Desk Yurtdisi Egitim tarafindan tanitimi yapilan tum yurtdisi egitim programlari tanitilabilir. Örn: work and travel, yurtdisi dil okullari, yurtdisinda universite egitimi vb.. Sitemizde yer alan bolumler size bu konuda yeterli bilgiyi saglayacaktir.

Reklam Filminin Suresi / Uzunlugu: Hazirlanacak reklam filmi en uzun 1 dakika olabilir.

Cekim Yontemi: Videolar ister cep telefonuyla, ister dijital kamerayla, ister el kamerasiyla çekilebilir. Yontem tamamen serbest. Efekt ve animasyon kullanimi da serbesttir. Yarismaya katilacak videolar teknik acidan degil, icerik acisindan degerlendirilecektir. Dolayisiyla cep telefonunuzla da cekseniz, profesyonel kamerayla da, biz sadece icerige dikkat edecegiz.

Format: Videolarinizi bilinen dijital video formatlari (avi, divx, mpg, mpeg, mov, wmv) ya da optik ortamlarda (vhs, beta, dvd, vcd) olarak gönderebilirsiniz.

Nasil Gonderilecek: Yarisma basvurularinizi yarisma@desk.com.tr adresine internet uzerinden yapabileceginiz gibi, filmlerinizi adresimize posta ya da kargoyla da gönderebilirsiniz. E-posta ile göndereceginiz filmlerinizin 10 MB büyüklügünü asmamasina dikkat ediniz.

Posta Adresi: Posta ya da kargo ile gondereceginiz filmlerinizi: Desk Yurtdisi Egitim / Reklam Filmi Yarismasi Halaskargazi Cad. No:366/2 Sisli - Istanbul adresine gonderebilirsiniz.

Konfirmasyon: Videonuzu gonderirken bize adiniz soyadinizla birlikte cep telefonunuzu ve email adresinizi de mutlaka belirtin. Videonuzu teslim aldigimizda sizi email ve sms ile bilgilendirebiliriz.

Son Basvuru Tarihi: En son basvuru tarihi 30 Haziran 2010 dur.

On Eleme: Aday videolar incelenerek, 10 adet finalist belirlenecektir. Finale kalan 10 reklam filmi, internet uzerinden internet kullanicilarinin oylamasina sunulacaktir. Dereceye giren filmler, internet kullanicilarinin oylariyla belirlenecektir.

Oy Verme Sureci: Oy verme islemleri 15 Temmuz 2010 - 31 Agustos 2010 tarihleri arasinda gerceklestirilecektir. Siralama Eylul ayinin ilk haftasinda noter onayinin ardindan kesinlik kazanacaktir.

Oduller: Birincilik odülü: 2500 TL, Ikincilik odülü: 1500 TL, Ucunculuk odulu: 500 TL

DESK 'ten 4500 TL ödüllü reklam filmi yarışması DESK 'ten 4500 TL ödüllü reklam filmi yarışması Reviewed by admin on Nisan 25, 2010 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.