TomTom'dan Renault Clio hediyeli yarışma

Dünya üzerinde milyonlarca kişiye net sesli komutlar eşliğinde, doğru rota hesaplaması yaparak stressiz ve keyifli bir yolculuk fırsatı sunan TomTom, Türkiye’ye özel muhteşem bir yarışmayı devreye soktu.

TomTom Türkiye’nin Sesini arıyor adlı yarışma için www.facebook.com/TomTomTurkiye sayfasına üye olan kişiler, TomTom’un bu çok özel yarışmasına katılarak, muhteşem bir Renault Clio HB ya da TomTom navigasyon cihazı kazanma şansı yakalıyor.
Siz de bu muhteşem hediyelerden birine sahip olmak istiyorsanız işte yapmanız gerekenler:
www.facebook.com/TomTomTurkiye sayfasına gir
Kampanya üyelik bilgilerini doldur
Yön tarifi yap
Videonu sayfaya yükle ve oy toplamak için arkadaşlarınla paylaş
Muhteşem ödüllerin sahibi sen olabilirsin!

Yön tarifini yap, Renault Clio'yu kap!
TomTom Türkiye’nin Facebook sayfasında hayata geçirilen bu muhteşem yarışmaya katılmak için öncelikle www.facebook.com/TomTomTurkiye adresine girerek, sayfada yer alan üyelik bilgilerini doldurun. Ardından, TomTom’un gönderdiği yönlendirme cümlelerinden faydalanarak, yön tarifi yapın. Yarışmada şansınızı arttırmak ve daha geniş kitlelere sesinizi duyurabilmek için yöresel aksanlardan, ünlülerin taklitlerinden, takımınızın sloganlarından veya tamamıyla yaratıcılığınızı kullanarak oluşturacağınız seslendirmelerden yararlanın.

Seslendirdiğiniz cümleleri bir video’ya kaydedin ve videonuzu TomTom Türkiye’nin Facebook sayfasına yükleyin. Arkadaşlarınızdan videonuzu oylamalarını ve yorum yapmalarını isteyin, Renault Clio'nuza bir adım daha yaklaşın. TomTom ile kaybolmadan yolunuza devam edin…

Bu yarışma kazandırıyor!
Yapılacak değerlendirme sonucu en iyi yön tarifi yapan 1 kişi entergre TomTom sistemli muhteşem bir Renault Clio HB, ilk 5’e giren diğer yarışmacılar ise TomTom navigasyon cihazı kazanma şansı yakalıyor.
Videoları oylayın, siz de kazanın

‘TomTom Türkiye’nin Navigasyon Sesini Arıyor’ isimli yarışma sadece katılımcılara değil, videoları en fazla oylayan kişilere de kazandırıyor!

Değerlendirme sonucu ilk 5’e giren videoya en çok oyu kazandıran 5 kişi de yine TomTom navigasyon sahibi olma şansı yakalıyor. Hem de yarışmaya katılmadan!
TomTom'dan Renault Clio hediyeli yarışma TomTom'dan Renault Clio hediyeli yarışma Reviewed by admin on Haziran 05, 2010 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.