Bayanlara Özel Alışveriş Caddesi

Besincicadde.com sadece bayanlara acık olan bir kapalı devre alışveriş kulubüdür.Bayanlara, hem en özel en lüx markaları sınırlı sürede ve sınırlı sayıda %70'e varan indirimlerle sunarken hem de en özel ve lüx hizmetleri büyük indirimlerin yer alacağı kampanyalarla bayan üyelerine ulastıracaktır.
Sadece davet ve referans yolu ile besincicadde.com’a üye olunabilir. Besincicadde kadınlara sadece alışveriş değil yaşam tarzı da sunan ayrıcalıklı bir kulüptür.Besincicadde.com'un sunacağı hizmetler arasında lüks mekanlarda yeme-içme,gece kulüpleri,sinema ve konser biletleri,güzellik merkezleri,spor ve fitness salonları,özel araç kiralama, yat tekne sefaları,havuzlu eğlence ve dinlenme hizmetleri gibi bir çok hizmeti üyesi olan özel bayanlarla buluşturacaktır.
Besincicadde.com diğer özel alısveriş sitelerinden farklı olarak üyelerinin özel olduğunu onlara en özel marka ve hizmetleri sunduğunu sadece online olarak internet sitesinde değil açılışta acıklayacağı bir süpriz sistemle offline tarafta,hayatın her an içinde de üyesi olan bayanlara özel olduklarını hissettirecektir.
Besincicadde.com Ağustos ayı icerisinde test yayınlarına başlayacaktır.Ağustos ayına dek www.besincicadde.com adresinden bayanlar e-mail adreslerini bırakarak hem acılış davetiyesi alırlar hem de extra 5 TL hediye çekiyle bu özel ve ayrıcalıklı bayan kulubünün üyesi olmuş olurlar. Ağustos ayına dek besincicadde.com’la ilgili her türlü gelişmeyi ve moda trendlerini takip etmek içinse http://www.besincicadde.com/blog/ adresini takip edebilirler.
Bayanlara Özel Alışveriş Caddesi Bayanlara Özel Alışveriş Caddesi Reviewed by admin on Temmuz 29, 2010 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.