Kullanatmarket.com 'dan bol ödüllü kampanya


Sofralarınıza şık ve pratik çözümler sunan www.KullanAtMarket.com ve www.HerGunKampanya.com sitemiz işbirliği ile yeni kampanyamız başlıyor.

Kampanya sonunda 5 üyemizin aşağıda resmini gördüğünüz ürün setinin beyaz, yeşil ya da turuncu seçeneklerinden dilediğini kazanacağı kampanyaya katılmak için yapmanız gereken şey çok kolay.
Hemen www.KullanAtMarket.com sitesine ve www.facebook.com/KullanAtMarket adresindeki facebook hayran sayfasına üye olun.
KullanAtMarket üye adınızı ve facebook hayran sayfasındaki isminizi kullanatmarket@hergunkampanya.com adresine gönderin çekilişe katılın.

Kullanatmarket nedir?
KullanAtMarket.com 500’e yakın ürün çeşidiyle, avantajlı fiyatlarıyla, kullanılıp atılabilen, tek kullanımlık ürünler içeren bir web sitesi!
KullanAtMarket’te mutfağınızda kullanacağınız alüminyum folyo, streç film, kullanat eldiven, kürdan, buzdolabı poşeti, tavuk torbası, yağlı pişirme kağıdı ve daha birçok ürün mevcut.
Davetlerinizde, doğumgünü partilerinizde, tekne ve yazlıklarda, mangal ve pikniklerinizde kullanacağınız kaliteli KullanAt ürünleri (plastik renkli tabak, çatal, bıçak setleri, şarap, rakı bardakları, gümüş görünümlü çatal bıçaklar…) en avantajlı fiyatlarla KullanAtMarket’te bulabilirsiniz.

Son başvuru tarihi: 9 Eylül 2010
Kullanatmarket.com 'dan bol ödüllü kampanya Kullanatmarket.com 'dan bol ödüllü kampanya Reviewed by admin on Eylül 02, 2010 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.