TresanOnline'dan hediyeniz var.


Sağlık ve doğallığın adresi Tresan'ın online alışveriş sitesi olan www.tresanonline.com ve sitemiz işbirliği ile hazırladığımız yeni kampanyamız başlıyor.
Kampanya sonunda 3 kişiye M.Asam Vinolift Magic Finish (Sihirli Fondöten) 30 Ml hediye edeceğimiz yarışmada aşağıdaki işlemlerden herbiri size çekiliş hakkı kazandırıyor.
* www.tresanonline.com sitesine üye olmak (1 çekilşi hakkı)
http://www.facebook.com/tresanonline.magaza adresindeki Tresanonline.com sayfasını beğenmek (1 çekiliş hakkı)
* http://www.facebook.com/home.php#!/home.php?sk=group_175186979182462 adresindeki Tresanonline.com grubuna üye olmak (1 çekiliş hakkı)
* http://twitter.com/tresanonline adresindeki @TRESANONLINE Twitter hesabını izlemeye almak (1 çekilşi hakkı)

Yukarıdaki işlemlerden en az birini tamamlayıp www.tresanonline.com üye adınızı, facebook sayfasını izlemeye aldığınız profil adresinizi ve/veya izlemeye aldığınız twitter adresinizi tresan@hergunkampanya.com adresine gönderin çekilişe katılın.

Kampanya bitiş tarihi: 20 Mart 2011

Ürün bilgisi: M.ASAM VINOLIFT MAGIC FINISH (SİHİRLİ FONDÖTEN) 30 ML
Her kadın biraz sihir sever. Bir dokunuşla cildinizde sihirli bir etki yaratmak istemez misiniz? Hem de cildinize zarar vermeden? M.Asam Magic Finish ile artık bu mümkün…
M.Asam’ın ürettiği Magic Finish; cildin gözeneklerini kapatmadan mükemmel bir görüntü sağlar. Cildi matlaştırır ve pürüzleri saklar, tıpkı sihirli bir el değmiş gibi. Siz bile gördüğünüze inanamayabilirsiniz.
Süper yumuşaklıktaki bu sihirli fondöten, cildinize kolayca yayılır ve gözenekleri tıkamadan doğal bir fondöten gibi etki eder. Cildiniz nefes alır ve kadifemsi bir matlıkta etki gösterir. Pudraya bile ihtiyaç duymayabilirsiniz. Sonuç; ışıltı dolu pürüzsüz ve kusursuz bir cilt.
Magic Finish ile cildinizde bir parça sihir hissedin. Siz buna değersiniz.

TresanOnline'dan hediyeniz var. TresanOnline'dan hediyeniz var. Reviewed by admin on Şubat 28, 2011 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.