“LG Life Tastes Good” Türkiye seçmeleri başladı!

Yarışmacıların, ikişer kişilik takımlar halinde birbirinden lezzetli yemek tarifleri ve enfes sunumlarıyla yarışacağı etkinliğe başvurular, LG Türkiye Facebook sayfası üzerinden 14 Ekim Cuma günü saat 17.00’a kadar gerçekleştirilebilecek ve en çok oyu alan 5 takım Türkiye elemelerine katılmaya hak kazanacak.
20 Ekim Perşembe günü Etiler Alkent CityCooks’da gerçekleştirilecek Türkiye elemelerinde yarışmacılar tariflerini LG SolarDOM MP-9289FSD ışık fırınında pişirecek. LG MP9289FSD ışık fırınının sahip olduğu SolarDom teknolojisi, güçlü halojen ışığı ile normal fırınlardaki gibi yiyeceğin sadece dışını pişirmiyor aynı zamanda derine nüfuz ederek içini de pişiriyor. Böylece yiyecekleri dört kata kadar daha hızlı pişirirken yiyeceklerin nemini, yumuşaklığını ve lezzetlerini koruyor. LG MP9289FSD ayrıca “LG Steam Oven” sayesinde mikrodalga, konveksiyon, ızgara ve halojen ışık fonksiyonlarının yanı sıra buharda yemek pişirmenin keyfini sunuyor.

Uzman bir jüri kadrosu tarafından özgünlük, yaratıcılık, sunum, lezzet, kullanılan malzeme, pişirme teknikleri gibi kriterler çerçevesinde yapılacak değerlendirme sonunda birincilik elde eden takım LG SolarDOM MP-9287NC ışık fırını kazanırken, 25 Ekim Salı günü WoW Otel’de düzenlenecek ve tüm dünyadan finalistlerin yer alacağı finalde de Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanacak.

Final yarışma sonunda birinci ve ikinci olan yarışmacılar, Kasım ayında Güney Kore’de yemek kültürü turu kazanırken, üçüncü olan yarışmacı da LG’nin beyaz eşya ürünlerinden birinin sahibi olacak.

http://www.facebook.com/LGTurkiye
“LG Life Tastes Good” Türkiye seçmeleri başladı! “LG Life Tastes Good” Türkiye seçmeleri başladı! Reviewed by admin on Ekim 08, 2011 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.