Bizz@kampüs üniversite öğrencilerini bekliyor

Bizz@Kampüs, seni hayal ettiğin geleceğe taşıyacak bir proje yarışma platformu.
Yıldız Holding bünyesinde parlayan yıldızlardan biri olmak, kariyerine doğru bir başlangıç yapmak için, Bizz@kampüs proje yarışmasına seni de bekliyoruz.

Bu yıl Bizz@kampüs’ün sponsoru Biskrem. Biskrem için senden yenilikçi ve yaratıcı fikirler bekliyoruz.

Yapman gereken çok basit... Hemen 3 kişiden oluşan takımını kur. facebook.com/yildizkariyer’ e girerek başvurunu yap. Başvurular tamamlandığında sana bir brief gelecek. Bu briefte, Biskrem için yeni bir ürün geliştirmen istenecek. Çikolata ve Bisküvi kombinasyonuyla geliştirdiğin bu ürün ön elemeden geçerse parlamaya bir adım daha yaklaştın demektir.

Bir sonraki adımda senden yarattığın bu ürün için pazarlama iletişim planı istenecek.Ürününü yaratıcı, sıra dışı ve etkili bir biçimde anlatabilecek misin?

Sloganı bul, televizyon reklamını çek, takımınla farkını göster ve finale kalan 10 takımdan biri ol. İstanbul’da seni bekleyen muhteşem bir günle projeni Yıldız Holding üst düzey yöneticilerine ve jüriye anlat
http://apps.facebook.com/yildizkariyer/
Bizz@kampüs üniversite öğrencilerini bekliyor Bizz@kampüs üniversite öğrencilerini bekliyor Reviewed by admin on Şubat 19, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.