Türkiye'nin ilk kupon kodu sitesi yayında

Kampanyaları seviyorsanız indirimler de ilginizi çekiyor demektir. Bugün size günlük alışverişlerinizde ekstra indirimler sağlayan bir siteyi tanıtmak istiyoruz. Kuponkodlari.com henüz çok eski bir site ancak anlaşmalı olduğu firma sayısına bakıldığında az zamanda ne kadar çok yol kat ettiği anlaşılıyor.
Aslında kupon kodları (yeni açılan fırsat siteleri ile birlikte) 2010’da hayatımıza girmeye başladı. Bu siteler sayesinde anlaşmalı yerlerin kuponlarını satın alarak indirimlerden yararlanabiliyoruz. Ancak buradaki en büyük sıkıntı henüz hizmeti almadan ödemeyi yapıyor olmamız. Kuponun son kullanma tarihi de geçerse ödediğimiz para boşa gitmiş oluyor. Bu da indirim almayı düşünürken aslında zarar etmemize neden oluyor.
Kuponkodlari.com işte tam da burada bize avantaj sağlıyor. Sitedeki hiçbir kupon kodu için ödeme yapmanıza gerek kalmıyor. Sitedeki kuponlar herkese açık. Tek yapmanız gereken ödeme sırasında kupon kodunu belirtmeniz.
Siteyi incelediğimizde henüz çok eski bir site olmamasına rağmen morhipo, misspera, balerin, çiçek sepeti, dominos pizza, yakala.co,yemek sepeti, yurtiçi kargo gibi onlarca markanın indirim kupon kodlarının olduğunu görerek siteyi sık kullanılanlara ekledik, size de tavsiye ederiz :)
Türkiye'nin ilk kupon kodu sitesi yayında Türkiye'nin ilk kupon kodu sitesi yayında Reviewed by admin on Ağustos 16, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.