Dünyayı Setur’la, Muhteşem Ödülleri Kazan!

Türkiye’nin öncü turizm firmalarından Setur, Dünya çapındaki başarılı turlarını, hazırladığı oyun ile tanıtmaya hazırlanıyor.
Misafirlerinin birbirinden güzel ülkeleri deneyimli tur rehberleri eşliğinde keşfetmesini sağlayan Setur, Dünyayı Setur’la oyunu ile dijitalde de keyifli bir Dünya turu imkânı sağlıyor.

7 ülke, 7 görev, muhteşem ödüller!
Birbirinden eğlenceli oyunları oynarken zamanla yarışın, çekiliş ile birbirinden muhteşem ödüller kazanın. Setur, Dünyayı Setur’la oyunu ile birbirinden eğlenceli  7 farklı ülkeye ait 7 farklı oyun ile kullanıcıları zamanla yarıştırıyor. Çekiliş ile belirlenecek kazananlardan 2 kişi Atlas Jet’den Gift Kart, 2 kişi Arçelik’ten LCD Televizyon, 3 kişi ise Grundig’ten dijital fotoğraf makinasının sahibi olacak. Bol ödüllü bu yarışmaya 18 yaşından büyük herkes katılabilir.
 
25 Aralık 2014 tarihine kadar sürecek oyunu deneyimlemek ve birbirinden güzel ödüllere sahip olmak için http://oyun.setur.com.tr adresine girmeniz ve bol çekiliş hakkı için tüm görevleri tamamlamanız yeterli.
Dünyayı Setur’la, Muhteşem Ödülleri Kazan! Dünyayı Setur’la, Muhteşem Ödülleri Kazan! Reviewed by admin on Aralık 05, 2014 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.