BKM Express Kampanyaları

BKM express kampanyaları
Sizlere daha önce BKM express kampanyaları ile ilgili bilgi vermiştik. BKM Expres ile ilgili son kampanya haberimizin üzerinden birkaç ay geçti. Bu birkaç ayda BKM Express de boş durmamış ve yeni kampanyalar hazırlamış. Kampanyaları görünce BKM Express'in ne kadar avantajlı olduğunu göreceksiniz.
Unutmadan hatırlatalım BKM Express, Bankalararası Kart Merkezi'nin bir ürünü olduğu için avantajlı olduğu kadar güvenli de

* Kart taşıma derdinizi ortadan kaldıran BKM Express sizi de daha ucuza taşıyor. BKM Express ile Kamil Koç'tan alacağınız 50TL ve üzeri bilet alışverişinize anında 5TL indirim var.

* Şehirler arası taşımada indirim olur da şehir içinde olmaz mı? BKM Express ile Bitaksi uygulamasını kullanan ilk 10.000 kişiye 30TL'ye kadar olan yolculuklar sadece 1TL

* Otobüste ya da takside canınız sıkılmasın diye Kitapyurdu.com'dan BKM Express ile yapacağınız 75TL'lik alışverişlerde 15TL anında indirim var.

* BKM Express "Ben kitap okumuyorum, filmini izliyorum" diyenleri de unutmamış. BKM Express ile Mybilet.com 'dan alacağınız 10TL ve üzeri bilet alışverişlerine 5TL indirim

* Organik beslenmenin önemi gün geçtikçe artıyor. Bu nedenle Tazemasa.com'dan yapacağınız 75TL ve üzeri alışverişlerinizde BKM Express size 4 şişe sızma zeytin yağı hediye ediyor.

* Son yılların en popüler internet sitelerinden N11.com 'dan dilediğinizi alın, 100TL ve üzeri alışverişinizi BKM Express ile ödeyin, anında 11TL indirim kazanın.

* Findeks.com ile kredini notunuzu öğrenmek de BKM Express ile %50 indirimli

https://www.bkmexpress.com.tr/
BKM Express Kampanyaları BKM Express Kampanyaları Reviewed by admin on Haziran 27, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.