Arzum yeni gelinlerin evlerini tamamlıyor

gelinin arzusu arzum

Arzum, çeyiz hazırlığında olan gelin adayları için #‎GelininArzusuArzum hashtagi ile Instagram'da yepyeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Bu kampanyayla her hafta çekilişle belirlenen 2 şanslı katılımcı, dilediği Arzum ürününü kazanma şansı yakalıyor. Katılım için mutfağınızda Arzum ürününü yerleştirmek istediğiniz yerin fotoğrafını, ürünün ismi ile beraber yazarak #‎GelininArzusuArzum etiketi ile Instagram'da paylaşmanız yeterli oluyor.

Kampanya, yeni ev kuran çiftler ve  çeyiz hazırlığındaki gelin adaylarının yanı sıra yeni evli çiftlere ne hediye götürsem diye düşünenlere de keyifli bir alternatif sunuyor. Arzum’un, pişirmeden, içecek hazırlamaya; temizlikten kişisel bakıma kadar 8 farklı kategoride 250’den fazla küçük ev aleti seçeneği bulunuyor. Her gelinin arzusu Arzum'lar, birbirinden farklı ürün seçenekleriyle sosyal medya hesaplarında sizleri bekliyor.

www.instagram.com/arzumkucukevaletleri

www.arzum.com.tr



Arzum yeni gelinlerin evlerini tamamlıyor Arzum yeni gelinlerin evlerini tamamlıyor Reviewed by admin on Ağustos 29, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.