DealExtreme 10. yıl kampanyası

Dealextreme kampanya

Kampanyacı dediğin sınır tanımaz, kampanyalarda sınırları aşar. Bugün size duyuracağımız kampanya dünya çapında katılıma açık. Biz de dedik ki başkaları kazanacağına ülkemizdeki kampanyacılar kazansın.

Öncelikle site ile ilgili bilgi verelim. Dealextreme sitesi Honkong merkezli bir şirket ve bir çok ürünü Honkong'dan evinize ücretsiz olarak kargoluyor. Aldığınız ürünün fiyatı da Türkiye'dekilerden çok daha ucuza geliyor. Tek sorun ürünün elinze ulaşması 3-8 hafta arasında vakit alıyor. Kargo evinize PTT tarafından getiriliyor. Ürünleri baloncuklu zarflarla gönderdikleri için de yolda kırılma vs. olmuyor. Ayrıca her alışverişinizden de puan kazanıyorsunuz.

Dealextreme 10 yılına özel bir kampanya düzenlemiş. Sitede satılan ürünlerin logolarını gösteren ödüllü oyunda bu logonun hangi markaya ait olduğunu seçmeniz isteniyor. Logolarda genellikle marka adı yazdığı için oyun çok kolay. Tek yapmanız gereken şey hızlı bir şekilde cevabı işaretlemek. Sonrasında derece girecek olan 50 kişi sitede kullanabileceği puanlar kazanacak. Bu puanlar ile istediğiniz ürünü ücretsiz satın alabileceksiniz.

http://www.dx.com/event/dx10years/Guessthelogo
DealExtreme 10. yıl kampanyası DealExtreme 10. yıl kampanyası Reviewed by admin on Eylül 13, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.