Harikalar Mutfağı Kampanyası

harikalar mutfağı

Her birimizin yapmakla övündüğü yemek tarifleri vardır. Kimimiz bu tarifleri sır gibi saklarken bazılarımız da tarifi cömertçe paylaşmaktan çekinmez. Sonuçta önemli olduğu kadar yapan kişinin elinin ayarı da önemlidir. Bu nedenle belki de tarifi paylaşmanın yetmeyeceğini düşünürüz. Cook Plus şimdi size yemek tarifinizi paylaşmanız için güzel bir neden sunuyor.

Her ay bir sebzeyi ayın sebzesi ilan eden Cook Plus, bu sebze ile yapılan yemek tariflerini gönderebileceğiniz bir yarışma düzenliyor. Tarif gönderenler arasından seçilen kişiler de çeşitli hediyeler kazanıyor.

Bu ayın sebzesi; “Taze Fasulye”. İçerisinde taze fasulye bulunan yemek tarifleriniz ile birlikte 30 Eylül’e kadar kampanyaya katılabilirsiniz. Kampanya sonunda seçilecek olan 3 kişi Cookplus Waffle makinesi kazanacak.

Tarifinizi göndermeden önce evde hazırlayarak fotoğrafını da çekmeyi unutmayın. Diğer yarışmacıların gönderdiği tariflere göz atmak isterseniz o da sitede mevcut. Bu sayede hem kampanyaya kaç kişinin katıldığını görebilir hem de sizin tarifinizin aynısı daha önce gönderildiyse başka bir tarifle kampanyaya katılabilirsiniz.

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/yarisma/ayin-bloggeri-ayin-sebzesi-projesi

Harikalar Mutfağı Kampanyası Harikalar Mutfağı Kampanyası Reviewed by admin on Eylül 26, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.