BlaBlaCar 15TL yakıt hediye ediyor

Avrupa'nın lider araç paylaşım uygulamalarından BlaBlaCar aracınızla para kazanmanızın yanı sıra şimdi de hediye yakıt veriyor.
Bilmeyenler için BlaBlaCar'ın çalışma mantığını kısaca açıklayalım. Her gün işe arabayla giden yüzlerce insan var, bunun yanı sıra şehirler arası yolculuğu da kendi özel arabası ile yapanlar var. Yapılan araştırmalara göre araçlardaki koltukların çoğunun boş olduğu ortaya çıkıyor.
Öte yandan yolculuk yapmak isteyen ve toplu taşımaya mahkum kalmak istemeyen de onlarca insan var. BlaBlaCar işte tam da bu aşamada devreye giriyor. Aracında boş koltuk olan araç sahipleri ile yolculuk yapmak isteyenleri bir araya getiriyor. Araç sahipleri boş giden koltuklarını doldurarak yakıt masrafını bölüşüyor, yolcular da özel aracı konforunda seyahat etmiş oluyor.
BlaBlaCar kullanmak için şimdi bir nedeniniz daha var. Uygulamayı indirip profil bilgilerinizi doldurarak 15TL değerinde yakıt kazanabilirsiniz.

Eğer hala BlaBlaCar uygulamasını indirmediysen, aşağıdaki QR kodlarını telefonuna okutarak ya da cep telefonundan linke tıklayarak uygulamayı kolayca indirebilirsin.

iPhone / iPad:
http://ow.ly/T7ocv
Blablacar ios indir
             Android:
http://ow.ly/T7okv
Blablacar android indir 
BlaBlaCar 15TL yakıt hediye ediyor BlaBlaCar 15TL yakıt hediye ediyor Reviewed by admin on Ekim 08, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.