Bir Silgi Bir Kalem

Bir Silgi Bir Kalem
Hani Cem Yılmaz bir reklamında "eğitim şart" derdi ya, işte bugünkü kampanyamız da bununla ilgili. Bir ülkenin gelişebilmesi için olmazsa olmaz şeylerin başında eğitim geliyor. Anadolunun bir çok yerinde ne yazık ki eğitim imkansızlıklar içerisinde yapılmaya çalışılıyor. Bir çok okulun ihtiyacı var, kimisi kitap bekliyor, kimi okulun perdesi yok, kimisi de futbol topuna ihtiyaç duyuyor. Bizler için küçük olabilecek bu ihtiyaçlar öğrencilerin yüzünü tahmininizden çok fazla güldürüyor.

Bir Silgi Bir Kalep projesi ile okulların ihtiyaçları bir arada toplanıyor. Okullar ihtiyaç duydukları malzemeleri siteye yazıyor, hayırseverler de bu ihtiyaçları gidermek için bağışta bulunuyor. Siz de siteye üye olarak bağışlarınızla ülkemizin geleceğine katkıda bulunabilirsiniz.

Sitede ihtiyacını gördüğünüz ürünleri istediğiniz herhangi bir yerden sipariş vererek okulların adresine göndermeniz yeterli. Siz siteye ilgili kargo numarasını gönderdiğinizde gönderdiğiniz ürünler ihtiyaç listesinden düşülecektir.

http://www.birsilgibirkalem.org/
Bir Silgi Bir Kalem Bir Silgi Bir Kalem Reviewed by admin on Aralık 19, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.