Opet Yeni Yıl Kampanyası

Opet Yeni Yıl Kampanyası
Küçükken yabancı filmlerin de etkisiyle yılbaşında noel baba'dan hediye isteme gafletinde bulunmuş bir gençliğimiz var maalesef. Uçan geyiklerin çektiği kızağı olan noel baba gerçekte var olmadığı için de istediğimiz hediyelere bir türlü ulaşamadık. Belki de bu bize istediğimiz yerin doğru olması gerektiğini de öğretmiş olabilir. Neyse ki siz kampanyalara katılarak hediyelere talip olduğunuzu belirtiyorsunuz ve noel babayı beklemeye gerek kalmadan hediyenize kavuşuyorsunuz.

Yeni yıl hediyesini Opet'ten dileyen 1000 kişi 50TL'lik yakıt kazanıyor. Örneğin yeni yılda yolunuzdaki engellerin kalkması ve yolunuzun hep açık olması güzel bir dilek olabilir ;)

Opet'in maskotu kırmızı değil, göbeği yok ve hatta beyaz sakalının arkasında "ho ho ho" diye gülmüyor da olabilir ama hediye dağıtıyor olması bizim için sakallarından daha önemli. Yeni yıl dileği butonuna tıklayın, formu doldurun, cep telefonunuza gelecek olan doğrulama kodunu siteye girin, 50TL'lik yakıt kazanacak 1000 kişiden biri olma şansı yakalayın.

http://www.opet.com.tr/yeniyildilegin

Opet Yeni Yıl Kampanyası Opet Yeni Yıl Kampanyası Reviewed by admin on Aralık 18, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.