SkyScanner 10 Çifti Uçuruyor


Atalarımız çok gezenlerin çok okuyanlardan daha fazla bilgi sahibi olacağını söylemiş. Gezmek, dolaşmak, yeni yerler keşfetmek güzel de kampanyalar olmadan bu geziler çok maaliyetli olur. Neyse ki kampanyalar ve bu kampanyaları size duyuran Hergunkampanya.com var da uçak biletlerini bedavaya getirip dilediğimizce gezme şansımız oluyor.

Dünya'nın en büyük uçak bileti arama sitesi Skyscanner 10 kişiye çift kişilik uçak bileti hediye edeceği bir kampanya düzenlemiş. Kampanyaya katılmak için Münih, Berlin, Köln, Kıbrıs ya da Antalya'dan hangisine gitmek isteyeceğinizi belirtmeniz gerekiyor. Belirtilen yerlerde neler yapılabileceğini bilmiyor olabilirsiniz. Skyscanner bunu da düşünmüş ve size şehirlerd yapılabilecek aktivitelerin listesini hazılamış. Bu aktiviteleri okuduktan sonra hangisini yapmak istediğinizi ve neden yapmak istediğinizi yazmanız yeterli.

Jüri değerlendirmesi sonunda en orijinal olduğu düşünülen 10 yorumun sahibine seçtikleri ile çift kişilik bilet hediye edilerek hayallerini gerçeğe dönüştürmesi sağlanacak.

SkyScanner 10 Çifti Uçuruyor SkyScanner 10 Çifti Uçuruyor Reviewed by admin on Aralık 24, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.