Survivor katılım formu

Survivor yarışması denince nedense bizim aklımıza Nihat Doğan'ın gaza gelip "Burası sörvayvılll" diye bağırışı geliyor. Ünlüler tarafındaki yarışmacıları seçme şansınız yok belki ama gönüllüler tarafında arkadaşlarınızdan biri olsun istemez miydiniz? Hem arkadaşınız size adadan dönerken odun ateşinde kertenkele getirir belki, hem de siz ortamlarda "yaa şu survivor'daki X kişisi benim sayemde oraya katıldı" diye hava atarsınız.

Survivor ile ilgili bir çok dedikodu da yayınlanıyor. Yok efendim kameralar kapandığında mevzu değişiyormuş falan, bu gibi soruları da arkadaşınıza direk sorabilir, konun netlik kazanmasını sağlayabilir, aydınlanma yaşayabilirsiniz.

Survivor yarışmasında arkadaşınızı önermek isterseniz ya da mevcut adaylar içerisinden bir tanesine oy vermek isterseniz aşağıdaki siteye Facebook profilinizle giriş yapmanız yeterli. Sonrasında isterseniz arkadaşınızı aday gösterin, isterseniz mevcut adaylar içerisinden istediğiniz bir tanesine oy verin.

Eğer bir adayınız yoksa mevcut adaylar içerisinden istediğiniz bir tanesini de oylayabilirsiniz. "Köksal Baba" bizim favorimiz mesela :)

http://survivor.playcard.com.tr/
Survivor katılım formu Survivor katılım formu Reviewed by admin on Aralık 22, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.