Sütaş Blippar Kampanyası

Sütaş Blippar Kampanyası
Deneyimli kampanyacılar Blippar uygulamasını bilir, yeni kampanyacılar için kısa bir tanıtım yapalım. Blippar, akıllı telefonlar üzerinde çalışan ve belirli nesneleri okuttuğunuzda size sürprizler sunan bir uygulamadır. Blippar uygulamasına Sütaş Ayran paketini okutarak siz de sürprizleri yakalayabilirsiniz.

Blippar uygulamasını akıllı telefonunuza yükledikten sonra Sütay Ayran ambalajını uygulamaya okutarak eğlenceli fotoğraflar çekebilir, Spotify çalkalayanlar listesine göz atabilir ya da çalkalama oyununu oynayabilirsiniz.

Sütaş logosunu okuttuğunuzda karşınıza çıkacak olan "Fotoğraf Çek Eğlen" bölümünde en orijinal fotoğraflardan birini siz çekerek #sütaşayran #çalkala ve #blippar etiketleri ile sosyal medyada paylaşın, jüri tarafından her hafta seçilecek 5 şanslı kişiden biri olma şansı yakalayın.

Her hafta fotoğrafı beğenilen 5 kişiye Sütaş Paketi hediye edilecek. Fotoğrafı çektikten sonra karşınıza çıkan formu doldurmayı unutmayın. Kampanyaya her hafta katılarak şansınızı yeniden deneyebilirsiniz.
http://www.sutasayranblipp.com/
Sütaş Blippar Kampanyası Sütaş Blippar Kampanyası Reviewed by admin on Ocak 03, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.