İstanbul ve İzmir Konut Kampanyaları

Kimimiz kiradan kurtulup kendi evimizde oturabilmek için, kimimiz de elindeki birikimi en iyi şekilde değerlendirerek hem karlı bir yatırım yapmak hem de kira gelirinden yararlanmak için ev alma hayali kuruyor. Gelin görün ki ev fiyatları el yakıyor. İstenen fiyatı bir kerede çıkarıp ortaya koymak oldukça zor. Özellikle de İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerde ev fiyatları el yakıyor. Neyse ki büyük yapı şirketleri kampanyalar düzenliyor da insanlar ev sahibi olabiliyor. Bugün sizlere İsanbul ve İzmir'de bulunan iki konut kampanyasından bahsetmek istiyoruz.


Dumankaya Projelerinde 2017'ye kadar taksiti peşinatı pas geçin. Bu kampanyayı Türkiye'nin en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Dumankaya düzenlemese insanın inanası gelmez. Dumankaya projelerinde cebinizden ekstra bir ücret ya da faiz çıkmadan ödemelerinize 2017'de başlayabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linkte bulunan formu doldurun yetkililer sizi arasın.


İzmir'de yaşayanlar için ise Folkart Life Bornova konforlu ve nezih bir sitede ev sahibi olma imkanı sunuyor. Geniş balkonlu, açık ve kapalı yüzme havuzlu, bahçesinde meyve ağaçlarının olduğu bu projede 199.000TL'ye bile ev sahibi olabilirsiniz.
İstanbul ve İzmir Konut Kampanyaları İstanbul ve İzmir Konut Kampanyaları Reviewed by admin on Şubat 06, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.