Adese Anneler Günü Kampanyası

Adese Anneler Günü Kampanyası

İlk konuşmaya başladığımızda annemizi tanımlamaya tek bir söz yeterliydi. "Anne" dediğimizde ona olan sevgimizi göstermiş olurduk. Daha sonra büyüdük ve kullandığımız kelime sayısı arttı. Böyle olunca da annemize sevgimizi daha farklı sözcüklerle de ifade etmeye başladık. Kimimiz annemize "En kıymetlim" diye seslendik, kimimiz "En değerlim" dedik, kimimiz ise babamızı kıskandırırcasına "En sevdiğim" sözü ile duygularımızı ifade ettik. Peki siz annenize olan sevginizi başka hangi kelimelerle ifade ettiniz?
Bu kampanya sayesinde hem hediye kazanacak hem de annesine sevgisini kelimelerle ifade etmekte zorlananlara yardımcı olmuş olacaksınız. Adese tarafından Facebook üzerinden düzenlenen kampanyaya katılmak için ilgili kampanya görselinin altına "‪#‎birsebebivar" etiketini kullanarak annenize söylediğiniz ve onu en çok mutlu eden sözü yorum olarak yazın, hediye kazanma şansı yakalayın.
3 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan kampanya sonunda yorumlar arasından seçilecek 5 kişiye 24cm Papilla teflon tencere hediye edilecek.
https://www.facebook.com/adese/posts/10154336492693643

Adese Anneler Günü Kampanyası Adese Anneler Günü Kampanyası Reviewed by admin on Nisan 30, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.