Carrefoursa 20TL Hediye Ediyor

Carrefoursa 20TL Hediye Ediyor

Evinize ne lazımsa bulabileceğiniz yegane adres Carrefoursa internet sitesine özel kısa süreli, 20TL puan hediyeli bir kampanya başlattı. 30 Nisan'a kadar devam edecek olan kampanya için önümüzde sayılı günler var, o yüzden elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederiz.
Carrefoursa fırsatlarını ayağınıza getiren Carrefoursa.com internet sitesi şimdi ekstra 20TL puan hediye ediyor. Carrefoursa internet sitesine yeni üye olan herkesin katılabileceği kampanyadan yararlanmak için 30 Nisan'a kadar siteye üye olmanız ve siparişinizi 30 Nisan'a kadar teslim almış olmanız gerekiyor. Teslimatlar genellikle aynı gün yapılabildiği için sorun olacağını sanmıyoruz ancak kampanya nedeniyle yoğunluk oluşabilir.
Ayrıca belirtmek isteriz ki Carrefoursa internet sitesinden sipariş verebilmeniz için minimum 50TL'lik sepet oluşturmanız gerekiyor. Bu tutara ulaştığınız zaman Carrefoursa yetkilileri belirlediğiniz bir saat aralığında siparişlerinizi adresinize ücretsiz olarak gönderiyor. Olur da sipariş verdiğiniz herhangi bir ürün stoklarda kalmazsa sizi arayıp bilgilendiriyorlar. Siparişinizi internet üzerinden ödeyebileceğiniz gibi kapıda ödeme seçeneği de mevcut. Ayrıca belirli kredi kartlarına taksit imkanı da var.
İlk siparişinizi verdiğinizde hesabınıza 20TL'lik puan yüklenecek. Yüklenen puanları 15 gün içerisinde kullanabilirsiniz.

https://www.carrefoursa.com
Carrefoursa 20TL Hediye Ediyor Carrefoursa 20TL Hediye Ediyor Reviewed by admin on Nisan 28, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.