Hayat Çok Değerli Klübü


1900'lü yıllarda zengin sayılan birinin yıllık ortalama şeker tüketimi 1 kilogram civarındaydı. Osmanlı döneminde ise şeker ihtiyacı bal gibi doğal tatlardan karşılanıyordu. Günümüzde ise kişi başı ortalama şeker tüketimi ne kadar dersiniz? Biz de ilk öğrendiğimizde çok şaşırdık ama dünya üzerinde ortalama kişi başı şeker tüketimi 50-70 kilo arasında değişiyor. Afrika gibi ülkelerde şeker tüketiminin az olduğunu düşünürseniz bizim gibi ülkelerde yıllık 70 kilonun çok üzerine çıktığımızı kolayca anlayacaksınız. Bu kadar şeker tüketimi başta diyabet olmak üzere bir çok hastalığa neden oluyor.
Yazımızın ilk kısmı biraz içinizi karartmış olabilir ancak ne yazık ki hayatımızı daha kaliteli yaşayabilmemiz için bazı şeylerin farkına varmamız gerekiyor. Abbott sponsorluğunda faaliyetlerini sürdüren Hayat Çok Değerli Klübü diyabet üzerine farkındalığı arttırmayı hedefliyor. Klüp ayrıca ödüllü bir anket düzenlemiş ve ankete katılan her 20. kişiye diyabet ile ilgili bir hediye gönderiyor. Diyabet hastalarına destek olmak için hazırlanmış olan anketi sadece ilgili hastalıktan muzdarip olanların doldurmasını rica ediyoruz.
Eğer diyabet hastası değilseniz (inşallah hiç bu hastalığa yakalanmazsınız) aynı sitenin kampanyalar kısmında bulunan "Arkadaşını davet et kazan" kampanyasından yararlanabilirsiniz.

https://www.hayatcokdegerli.com/
Hayat Çok Değerli Klübü Hayat Çok Değerli Klübü Reviewed by admin on Nisan 25, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.