Tursil Hesabı Kazandırıyor

Tursil Hesabı Kazandırıyor
Yıllardır banyolarımızda, çamaşır makinemizin üzerinde duran kutusu ile akıllarımızda yer edinen Tursil markası kalitesi ve hesaplılığı ile annelerimizin beğenisini kazanmıştır. Bizler de büyüdük ve kendi evimize deterjan alırken annemizin tercihini seçerek Tursil kullanmaya başladık. Siz belki saymadınız ama bir şişe Tursil Power Jel ürününün 790 çamaşır yıkayabiliyor. Buradan yola çıkan Tursil güzel bir tahmin yarışması düzenlemiş. Dev bir şişe hazırlayan Tursil firması bu şişenin kaç çamaşır yıkayacağını tahmin etmenizi istiyor.

Sadece tahminde bulunarak çekilişe katılabilir ve hediye kazanabilirsiniz. Kampanya sonunda yapılacak çekiliş ile 5 kişiye Arçelik Y-6083 H Çamaşır makinesi, 10 kişiye bir yıllık (15 adet) Tursil Jel, 15 kişiye Arçelik K 4252 ütü hediye edilecektir.

Dev Tursil kutusunu canlı olarak görmek isterseniz İstanbul Cevahir AVM, İstanbul Optimum AVM, Bursa Özdilek AVM, Ankara Ankamall AVM, İzmir Optimum Outlet AVM'lerinde düzenlenecek etkinliklerden birine katılabilirsiniz.

http://tursilhesabi.com/
Tursil Hesabı Kazandırıyor Tursil Hesabı Kazandırıyor Reviewed by admin on Nisan 09, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.