5. Geleneksel Forumda Paylaşan Kazanıyor Kampanyamız Başladı

5. Geleneksel Forumda Paylaşan Kazanıyor Kampanyamız Başladı
Artık geleneksel hale gelen "Hergünkampanya Forum'da Paylaşan Kazanıyor" kampanyamızın 5.si başladı. Forum paylaşımları ile üyelerimize hediye kazandıran üyelerimize bir kez daha teşekkür etmek için ödüllü bir kampanya düzenlemeye karar verdik. Hem de bu defaki hediyeler isminize özel olacak. Madem 5. geleneksel kampanyamızı kutluyoruz o zaman 5 kişiye hediye verelim istedik.

Kampanyacının hası bulduğu kampanyayı forumda paylaşandır. Kampanya sitelerinin de hası biz olduğumuza göre has kampanyacıları ödüllendirmek de bize düşer. İşte bu yüzden 2007 yılından beri sizlere sadece kampanyaları duyurmakla kalmıyor, aynı zamanda kendimiz de kampanyalar düzenleyerek sizlere hediye kazandırmaya gayret ediyoruz. Reklam gelirlerimizden kazandıklarımızı size hediye olarak geri döndürmek bize mutluluk veriyor.

30 Haziran tarihine kadar http://forum.hergunkampanya.com/ adresinde belirli bölümlerde yapacağınız paylaşımlar size çekiliş hakkı kazandıracak.

Ödüller;
Kampanya sonunda 5 üyemize üzerinde tercihe göre forum kullanıcı adının ya da isminin yazılı olacağı özel tasarım kupa bardak hediye.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye ve kampanya kurallarına aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz;
http://forum.hergunkampanya.com/index.php/topic,112594.0.html

Hediyeler http://www.etasarla.com/ güvencesi ve ücretsiz kargo ile adresinize teslim edilecektir.

Bu defaki kampanya koşullarımıza ek bir madde daha ekledik. O da kampanya duyurusu yaparken kampanyanın bitiş tarihini de başlığa eklemeniz gerekiyor. Bu hem forumun daha kullanışlı olması için gerekli, hem de moderatör arkadaşlarımızın geçmiş kampanyaları ilgili bölüme taşıması açısından kolaylık sağlıyor.



5. Geleneksel Forumda Paylaşan Kazanıyor Kampanyamız Başladı 5. Geleneksel Forumda Paylaşan Kazanıyor Kampanyamız Başladı Reviewed by admin on Mayıs 02, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.