Profilo Leke Uzmanı

Profilo Leke Uzmanı

Annelerimiz lekelerin uzmanıdır. Hangi lekenin hangi yöntem ile çıkacağını iyi bilir. Kimi lekenin üzerine tuz döker, kimisini çamaşır suyunda bekletir, kimisinin üzerine soda döker. Aslında bu yöntemler işe yarıyor gibi görünmekle beraber hem meşakkatlidir hem de kumaşa zarar verir. Belki de işi alaylı değil de mektepli birine bırakmak daha doğru olabilir.

İşin uzmanı profilo her lekenin ayrı çözüm gerektireceğini iyi biliyor. Bunun için de ürettiği çamaşır makinalarını ona göre tasarlıyor. Leke uzmanı Profilo aynı isim ile düzenlediği bir kampanya ile de hediyeler dağıtıyor. Kampanyaya katılmak için siteye giriş yaparak gömleğin üzerindeki lekeleri bulmanız gerekiyor. Laf aramızda gömleğin sahibi de pek bir pasaklıymış, tam 25 tane leke var gömlekte.

5 Haziran'a kadar sitedeki gömlek üzerinde bulunan lekeleri bularak katılım formunu dolduran her 50. kişi Madame Coco’dan hediye paketi kazanacak. Hediye paketinin içeriği şöyle; 1 adet Bordürlü Jakarlı Banyo Havlusu, 1 adet Bordürlü Jakarlı Yüz Havlusu ve 1 adet Taca Bayan Terlik.

http://www.profilolekeuzmani.com/
Profilo Leke Uzmanı Profilo Leke Uzmanı Reviewed by admin on Mayıs 24, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.