İşCep Kullananlar Kazanıyor

İşCep Kullananlar Kazanıyor

Bankalar dijital dönüşüme önem veriyor ve müşterilerinin internet şube, cep şube gibi kanallardan işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilmeleri için elinden geleni yapıyor. Bir çok kişi güvenlik sorunları olabileceğini endişesi ile internet bankacılığını ya da mobil bankacılığı kullanmasa da aslında doğru kullanılırsa bu kanallardan işlem yapmak insanın işini çok kolaylaştırıyor. Geçtiğimiz günlerde sizlere Türkiye Finans İnternet Şube Kampanyası ile ilgili bir haber yayınlamıştık. Şimdi de İş Bankası benzer bir kampanya ile müşterilerini cep şube kullanmak için motive ediyor.

16 Mayıs'ta başlayan ve 26 Haziran'a kadar devam edecek olan kampanyaya katılmak için cep telefonunuza İşCep uygulamasını indirmeniz, sonrasında da müşteri numaranız veya TC Kimlik numaranız ile giriş yapmanız gerekiyor. Uygulamaya giriş yaptığınız her hafta bir çekiliş hakkı kazanacaksınız. Kampanya sonunda yapılacak çekiliş ile 10 kişi Samsung Galaxy S7 Edge cep telefonunun ve son günlerin modası haline gelmeye başlayan Samsung Gear VR sanal gerçeklik gözlüğünün sahibi olacak. İşcep'e her hafta giriş yaparak hediye kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.
http://www.isbank.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=%C4%B0%C5%9FCep+%C3%87ekili%C5%9F+Kampanyas%C4%B1&IdCampaign=ODM2-ISB
İşCep Kullananlar Kazanıyor İşCep Kullananlar Kazanıyor Reviewed by admin on Mayıs 25, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.