Türkiye Finans Kazandırıyor

Türkiye Finans Kazandırıyor
Takipçilerimiz yılın son aylarında banka ve Telekom şirketlerinin düzenlediği internet ya da mobil şube kampanyalarına aşinadır. Bugünkü dijital kampanyamız Türkiye Finans'tan geliyor.


15 Kasım- 31 Aralık tarihleri arasında Türkiye Finans mobil şube yada internet şubesine giriş yaparak bankacılık işlemi yapan müşteriler birbirinden güzel hediyelerden birini kazanma fırsatı yakalıyor. 24 Ocak 2019 tarihinde yapılacak olan çekiliş ile 5 kişiye Samsung S9 cep telefonu, 5 kişiye Samsung Gear S3 akıllı saat ve 5 kişiye de Sony Playstation 4 olmak üzere toplam 15 kişi hediye kazanacak.


Kampanyaya katılmak için mobil şube ya da internet şubeye giriş yaptıktan sonra en az 1 adet finansal işlem yapmanız gerekiyor. Hesaplarınız arası para transferi, kredi kartı borcu ödeme, döviz/kıymetli maden alış/satış, fatura ödeme, vergi ödeme, gsm tl yükleme, trafik para cezası ödeme işlemlerinden birini yaparak çekiliş hakkı elde edebilirsiniz.


Farklı günlerde mobil şubeye tekrar giriş yaparak daha fazla çekiliş hakkı kazanabilirsiniz. Bir kullanıcı toplamda en fazla 15 çekiliş hakkı kazanabiliyor. Çekiliş sonuçları kontrol etmek için 29 Ocak 2019 tarihinde forumumuza göz atmayı unutmayın.


https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/internet-ve-mobil-sube-cekilis-kampanyasi.aspx

Türkiye Finans Kazandırıyor Türkiye Finans Kazandırıyor Reviewed by admin on Kasım 20, 2018 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.