İdefix ile 5 Kitap 30TL

idefix kampanya


Herkes okusun diye İdefix'te çılgın kitap indirimleri başladı. Kampanya kapsamında seçili kitaplardan 5 tane almanız halinde sadece 30TL ücret ödeyeceksiniz. Kitap fiyatları daha yüksek görünüyor olsa bile Doğan yayın grubunun seçili kitaplarından 5 adet sepetinize eklediğinizde toplam fiyat 30TL olarak güncellenecek..
İdefix kitap şenliği kapsamında Doğan Kitap yayın evine ait seçili kitaplardan en az 5 adet sepetinize eklemeniz halinde kitapların her biri için sadece 6TL ödeyeceksiniz. Kitapların fiyatları yüksek görünüyor olabilir ama sepete eklediğinizde indirimi göreceksiniz.
Özellikle çocuk kitaplarının fazla oluşu sayesinde çocukların yüzünü güldürecek ve onlara okuma alışkanlığı kazandıracak olan bu kampanyayı sakın kaçırmayın.
Çocuk kitapları dışında edebiyat, gençlik, araştırma ve tarih, eğitim başvuru, bilim ve hobi kategorilerinde de bir çok kitap sizleri bekliyor.
Aşağıdaki linke tıklayarak direk olarak kampanyalı ürünlerin olduğu sayfaya gidebilirsiniz. Bu ürünlerden 5 adet sepetinize atmanız halinde indirim gerçekleşecek ve kitapların her birine sadece 6TL ödeyeceksiniz.
https://goo.gl/fDJtaK
Kampanya Stoklarla Sınırlıdır.
İdefix ile 5 Kitap 30TL İdefix ile 5 Kitap 30TL Reviewed by admin on Mart 23, 2019 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.