Joker 50TL İndirim ve 30TL Puan Bir Arada

Joker 50TL İndirim ve 30TL Puan Bir Arada
Bebek sahibi olanlar bilir. Bebeklerin ihtiyacı hiç bitmez. Beziydi, mamasıydı, ıslak mendiliydi derken her ay belirli bir bütçeyi küçük yavrularınıza harcamanız gerekir. Bebek sahibi olan kampanyacılar ise bu masrafları azaltmanın yollarını da bilir.

Bugünkü kampanyamız bebek bekleyenleri ve bebek sahibi olanları sevindirecek türden. Joker internet sitesinde tam 80TL indirim sizi bekliyor.
Bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını bulabileceğiniz Joker 25. yılına özel 50TL indirim fırsatı sunuyor. Hem eski üyelerin hem de yeni üye olacakların yararlanabileceği, Joker internet sitesinden yapacağınız 300TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabileceğiniz 50TL indirim kuponu hesaplarınıza tanımlandı bile.

Ayrıca 31 Ağustos'a kadar Maximum kartınızla yapacağınız 150TL ve üzeri alışverişlerinize 30TL de Maximum puan sizleri bekliyor.

Bu iki kampanyayı birden kullanarak tam 80TL indirimden yararlanabilirsiniz.
Satın aldığınız ürünlerin ücretsiz olarak adresinize kargolanmasını isteyebilir veya dilerseniz Joker mağazalarından kendiniz de teslim alabilirsiniz. Ayrıca acil siparişler için aynı gün teslim imkanı da mevcut.

Zaten indirimli olan fiyatların yanına bu kampanyaları da ekleyerek uzun süreli bez ve ıslak mendil stoğunuzu yapabilirsiniz.
https://www.joker.com.tr/
Joker 50TL İndirim ve 30TL Puan Bir Arada Joker 50TL İndirim ve 30TL Puan Bir Arada Reviewed by admin on Ağustos 06, 2019 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.